Blog / 2017-05-08
Lär känna oss - Matts Härsing

Lär känna oss - Matts Härsing

Lär känna oss - Matts Härsing


Publicerat 2017-05-08 av Tommy Inkilä


Matts Härsing, delägare i Huntee, är teknisk konsult och utvecklare och den som står för hemsidan och tekniken.

Han har jobbat professionellt med både frontend- och backendutveckling i tio år och har formgett och utvecklat tekniken bakom bland annat matchningen av lämpliga kandidater till den som väljer att utnyttja våra tjänster – vilket han tycker är ett naturligt val.

– Det är en fantastisk och helt unik tjänst inom rekryteringsbranschen i och med att den hjälper både arbetsgivare och rekryterings- och bemanningsbolag, säger Matts.

En av de största styrkorna med Huntee menar han är att den breddar sökningen.

– Som arbetsgivare kan du få svar från sökande i hela landet istället för bara från ditt närområde. Det är ju inte säkert att den du söker bor där du finns. Samtidigt kan rekryteringsföretaget eller bemanningsbolaget hitta kunder någon annanstans än där de verkar. Den du söker kanske bor i Sundsvall, medan du själv sitter i Malmö. Det är en stor fördel att kunna hitta de här matchningarna utan att själv behöva leta i hela Sverige.

Du är intresserad av Formel 1 också, kör du själv rally lite sådär i smyg?

– Nej, jag har väl kört lite go-cart och sådär. Men jag och ett gäng kompisar har gjort några resor i Europa och kollat på Formel 1.

Något bästa race eller favoritbana finns dock inte.

– Nja, inga race är väl egentligen så bra när man är där för man ser så lite av banan.

Istället är det något annat mycket mer grundläggande som lockar.

– Det som är riktigt coolt och det som gjorde att jag fastnade var ju motorljudet, det är en fantastisk upplevelse i sig.


Huntee AB
Nygränd 10
111 30 Stockholm

Tel: 08-14 22 10
(Vardagar kl 10-16)

Om oss
Användarvillkor


© Copyright 2017, Huntee AB

Huntee är stolt partner till några av Sveriges mest kända varumärken:Huntee är stolt partner till några av Sveriges mest kända varumärken:Följ Huntee AB