Blog / 2017-05-19
Grundaren Tommy - Huntee handlar om att få hjälpa till

Grundaren Tommy - Huntee handlar om att få hjälpa till

Grundaren Tommy - Huntee handlar om att få hjälpa till


Publicerat 2017-05-19 av Huntee


Huntees grundare Tommy Inkilä är beviset på att företagsamhet och hårt arbete lönar sig. Från att ha börjat på kundservice hos en stor IT-distributör i Sverige jobbade han sig vidare genom de flesta avdelningarna hela vägen till VD för finska dotterbolaget. När han såg ett tomrum mellan arbetsgivare och bemanningsbolag startade han Huntee.

— Jag älskar att lösa problem och Huntee är verkligen problemlösning, säger Tommy.

Det är också det som är drivkraften. Som VD anställde han bland annat finsktalande i Sverige. Med problemlösningen och rekryteringen i bagaget såg han att något fattades mellan arbetsgivare och rekryteringsbolag.

— Ända från början har det handlat om att få hjälpa till, snarare än pengar. Det var liksom ingen som tagit tag i det där så då gjorde jag det istället, menar Tommy.

Den största anledningen till att man som arbetsgivare ska välja Huntee är att man sparar tid och pengar.

— Istället för att sitta och göra research, kolla upp saker på LinkedIn och fråga alla dina vänner om lämpliga rekryterare så lägger du bara in dina önskemål på Huntee och inväntar svaren. Du tar ställning till erbjudandena i lugn och ro och sedan väljer du själv om du vill fortsätta diskussionen, förklarar Tommy.

Också rekryteringsföretag och bemanningsbolag har stor nytta av Huntee.

— För rekryteringsbolagen är det en trevlig tjänst i och med att man som anslutet företag automatiskt får in aktuella uppdrag direkt från Huntee istället för att lägga en massa pengar på sin egen marknadsföring.

Ok men vi måste ju snacka om din finska bakgrund också. Den eviga knäckfrågan: hur ska man bada bastu egentligen?

— Ja, det här är viktigt! För det första: att basta är inte som att duscha eller gå på toaletten. Minst två timmar är det som gäller, menar Tommy.

Värmen är såklart också viktig – det ska vara ordentligt drag och ordentligt med värme och fukt. Helst ska du få i dig en grillad korv mellan varven också, och några pilsner.

— Och så duschar man bara en gång innan man går in i bastun, och en gång när man är klar, inget annat. Behöver man svalka sig mellan varven kan man kasta sig i en sjö eller snön, säger Tommy.

Det var det där med den finska sisun. Inte konstigt att han lyckats så bra med Huntee.


Huntee AB
Nygränd 10
111 30 Stockholm

Tel: 08-14 22 10
(Vardagar kl 10-16)

Om oss
Användarvillkor


© Copyright 2017, Huntee AB

Huntee är stolt partner till några av Sveriges mest kända varumärken:Huntee är stolt partner till några av Sveriges mest kända varumärken:Följ Huntee AB