77 rekryterings- och bemanningsföretag har anslutit sig

Vi täcker 13 av landets 21 län

Vi har just nu partners i 13 av landets 21 län och listan växer hela tiden! Vi finns just nu representerade här:

Blekinge län
Gotlands län
Gävleborgs län
Hallands län
Helsingborgs län
Jönköpings län
Kalmar Län
Norrbottens län
Skåne län
Stockholms län
Västerbottens län
Västra Götalands län
Östergötlands län

Här kan ni läsa mer om del av företagen som vi samarbetar med.

Boarding Pass

PARTNER SEDAN 2017-08-31

Styrelserekrytering

Den digitala expertisen bör ta fart i styrelse- och ledningsgruppsarbetet. Boardingpass har under flera års tid byggt ett omfattande nätverk av digitala experter med dokumenterad erfarenhet inom

  • strategiska förändringsprojekt både inom den privata och offentliga sektorn
  • att bygga, driva och sälja bolag som entreprenörer, innovatörer och grundare

Varför inte anlita Boardingpass i letandet efter nya ledamöter till styrelse - eller starta en Start-up som en del av er verksamhet för test och snabb implementering av nya affärsmodeller med hjälp av digital expertis från Boardingpass.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra tidigare uppdrag och om vårt sätt att arbeta.

Marianne Lilius
+46 70 67396 97
ml@boardingpass.nu

Anja Stahre
+46 70 520 66 96
anja.stahre@boardingpass.nu

Express Rekrytering Sverige AB

PARTNER SEDAN 2017-06-02

Vi på Express är det enkla, snabba och kostnadseffektiva rekryteringsbolaget - utan att göra avkall på kvaliteten. Rekryteringsmetodiken är anpassad till dagens arbetsmarknad där kandidaterna inte har tålamod med långsamma rekryteringsprocesser. I genomsnitt genomförs ett rekryteringsuppdrag på 1-3 veckor. Ofta när vi på Express får in ett uppdrag från vår kund, har vi många gånger redan passande kandidater som är intervjuade, testade och referenstagna och som snabbt kan presenteras. Expresskonceptet utvecklades i Norge 2011 och vi har varit mycket framgångsrika på den norska marknaden. Sedan i sommaren 2016 finns vi också representerat i Sverige. Vi genomför uppdrag över hela Sverige, Vi jobbar med rekrytering, bemanning, hyrköp eller andra uppdragsformer, beroende på våra kunders behov. Mer om oss återfinns på www.express.se

Involved AB

PARTNER SEDAN 2017-05-02

Involved AB är ett HR företag som erbjuder personalutveckling, chefscoachning- och rekryteringslöningar för olika typer av organisationer som söker kvalificerad personal i Sverige. Genom våra processer når vi de personer vi söker för våra kunders räkning, oavsett om de aktivt letar arbete eller inte. Vi är verksamma primärt inom bygg- och fastighetsbranschen och arbetar lokalt i Västsverige med företag som månar om sitt varumärke och sina medarbetare. Att vara kund hos Involved innebär en långsiktig relation med en hängiven HR partner som lär sig din organisation och din affär. Via oss kan du även hyra en konsult eller underkonsult för en kortare eller längre tidsperiod.

Jobway

PARTNER SEDAN 2017-04-12

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund. Som kund hos Jobway behåller man hela tiden kontrollen över processen i form av fysiska intervjuer och beslutsfattande.

Kandidathuset

PARTNER SEDAN 2017-04-06

Genom genuin kompetens och lyhördhet ska vi vara kundens naturliga förstahandsval i frågor som rör rekrytering. En långsiktig samarbetspartner, med tillräcklig kompetens och engagemang för att kunna följa uppdragsgivaren i alla steg – både intern och extern rekrytering.

Karisma

PARTNER SEDAN 2017-04-11

Karismas mål att vara ett ledande rekryteringsföretag, när det gäller att hjälpa mindre och medelstora, främst ägarledda företag utan egen personalavdelning, att öka sin konkurrenskraft och förbättra sina resultat genom att ha rätt person på rätt plats.

Newcruit Media AB (Cruitway)

PARTNER SEDAN 2017-05-26

Nobel Headhunting

PARTNER SEDAN 2017-04-12

På Nobel Headhunting hjälper vi våra kunder att komma i kontakt med kandidater som har rätt expertis och bakgrund genom att kartlägga marknaden. Vi stödjer våra kunder i deras rekrytering genom vår effektivitet, kvalitet och tillgänglighet. Vi rekryterar främst chefer och specialister inom alla branscher och över hela Norden.

Oxojob AB

PARTNER SEDAN 2017-04-11

Rätt Resurs i Jönköping AB

PARTNER SEDAN 2017-05-24

Rätt Resurs är en etablerad aktör med fokus på rekrytering och search inom tjänstemannasektorn. Vi rekryterar till alla nivåer då vår uppfattning är att alla medarbetare är lika viktiga i ett fungerande företag - bara viktiga på olika sätt. Vi hjälper också våra kunder med HR-tjänster som exempelvis medarbetarundersökningar (NMI), utvärderingar med hjälp av DISC-analyser samt personlighets-/begåvnings-/färdighetstester på individ- och gruppnivå samt kartlägger/utvärderar hur ledningsgruppen på företaget fungerar med hjälp av ett verktyg framtaget specifikt för endast ledningsgrupper.

Rätt Resurs arbetar uteslutande med väl beprövade och tydligt definierade processer. Vi bedriver en aktiv omvärldsbevakning och använder oss av sociala medier för att addera mervärden i rekryteringsprocesserna. Med ett förflutet i näringslivet och gedigen erfarenhet av rekryteringsbranschen möter vi kunder och kandidater med nyfikenhet, tydlighet och engagemang för att skapa rätt resultat.

Med Rätt Resurs för du en rak och okomplicerad dialog – hos oss går professionalism och personlighet hand i hand.

Resebemanning

PARTNER SEDAN 2017-02-24

Resebemanning är ditt personliga bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserat för resebranschen. Vårt nätverk i kombination med vår långa erfarenhet i resebranschen gör oss unika! Vi erbjuder bemanning, rekrytering samt coaching för dig och ditt företag inom resebranschen, mötesindustrin och besöksnäringen

Workweb

PARTNER SEDAN 2017-04-04

Arbetsmarknaden har med tiden förändrats och bland de svårtillsatta tjänsterna vet arbetstagarna sitt värde. De har inte tid att sitta och surfa på jobbsidor på nätet och bevaka chans till nytt arbete. De väljer istället att gå ut via rekommendationer. Det är här vi kommer in. Med denna förändring krävs en annan approach i rekryteringsprocessen. Det krävs med detta en helt annan införsäljning från arbetsgivarens sida. Det är här vi kommer in som experter. Med sälj som fokus nyttjar vi våra branschkunskaper för att få varje individ att se fördelarna med just Er verksamhet. Det mest optimala i en rekrytering är att det ska vara enkelt för en person med rätt erfarenhet att direkt komma i kontakt med sin eventuella framtida chef. Riskera inte att de tappar intresset på vägen på grund av en extern part som blir ett hinder för direktträff. Intervjuerna klarar ni av att hålla själva! På WorkWeb arbetar vi med det som vi är bäst på. Att låta er som kund få träffa er drömkandidat. Efter det initiala mötet, släpper vi över ansvaret till er. Genom att förkorta processerna och låta arbetsgivare och arbetstagare träffas direkt på intervju utan inblandning av rekryteringskonsulter, har våra kunder en möjlighet att förenkla sin anställningsprocess märkbart. Det blir med andra ord en mer tidseffektiv lösning och därmed mer kostnadseffektivt för er som kund. Vill ni höra mer om hur vi på WorkWeb går tillväga i en rekrytering, vänligen maila era frågor till info@workweb.se.

Xterna

PARTNER SEDAN 2017-03-01

Xterna bildades 2016 med ambitionen att bli det första riktiga bemanningsföretaget att leverera utbildad, kompetent personal inom bygg-och industrisektorn. Det som gör oss unika är att vi har en egen selektering och kvalitetssäkring av personal som genomgår både språktester och utbildningar hos oss innan de förmedlas till marknaden.

Skicka meddelande:

Huntee AB
Nygränd 10
111 30 Stockholm

Tel: 08-14 22 10
(Vardagar kl 10-16)

Om oss
Användarvillkor


© Copyright 2017, Huntee AB

Huntee är stolt partner till några av Sveriges mest kända varumärken:Huntee är stolt partner till några av Sveriges mest kända varumärken:Följ Huntee AB